Vendégkönyv – Tandemugrás Hajdúszoboszló, Debrecen, Nyíregyháza, tandemugrás ajándékutalvány rendelés
skip to Main Content
Oszd meg élményed, írd meg Te is hogy milyen volt a tandemugrás! :)
Strong Testimonials form submission spinner.

Kötelező

Kérlek írd ide a neved
Írd le pár sorban az élményedet!
rating fields
Értékeld csillagokkal

Ha egyszer eszedbe jutott akkor

Ha egyszer eszedbe jutott akkor ne habozz és próbáld ki! Fantasztikus élmény amit szavakkal elmomdani nem lehet! Köszönet ennek a kiváló csapat minden tagjának!

Hocza Zoltán

Az első ugrás azt hiszem

Az első ugrás azt hiszem soha nem feledhető élmény, egyszerűen fenomenális, szavakkal egyáltatán nem leírható élmény! Ahogy a repülőből kiugrasz, és elkezdel zuhanni, nincsenek rá szavak, eláll a lélegzeted ettől az érzéstől. Köszönöm ezt az élményt a családomnak, akik lehetővé tették számomra az ugrást, és nem kevésbé köszönöm a nagyon profi stábnak, akik mellett teljes biztonságban érzi az ember magát. Azt hiszem nem ez volt az utolsó ugrásom, rabul ejtett az élmény, köszönöm Figi

Szilas

Brutál jó volt!! Ez egy

Brutál jó volt!! Ez egy örök élmény az biztos .Köszönöm a csapatnak nagyon jó fejek vagytok.

Nagy Imre

Az ugrás, amiben általatok részem

Az ugrás, amiben általatok részem lehetett, számomra nem csak egy felejthetetlen élményt adott, hanem emberként is sokat tett hozzám. Ez az ugrás mindig arra fog emlékezni, hogy megvalósíthatom a kitűzött céljaimat és hogy igenis merjek belevágni az ismeretlen dolgokba. Azt hiszem, egy erősebb és bátrabb ember lett belőlem, mint aki besétált pár hónappal ezelőtt a Hajdúszoboszlói reptérre.

Szóval, egyszerűen csak köszönöm és remélem, hogy még nagyon sok embert fogtok ilyen igazán vagány élményekkel gazdagítani. Kétség kívül profik vagytok. 🙂

H. Enikő

Hogy milyen érzés ugrani? Szavakkal nem…

Hogy milyen érzés ugrani?
Szavakkal nem lehet leírni! Döbbenetes, szédületes, elképesztő, vakmerő, brutális, aztak….a nagyon jóóóóó!
Egy király csapat, zseniális arcok, és nagyon profik.
Köszönöm ezt a fantasztikus élményt!

Hajszné Dudás Szilvia

Ez egy olyan élmény, ami

Ez egy olyan élmény, ami ha egyszer csak egy pillantra is eszedbe jutott, át kell élned. Én még repülőn sem utaztam soha, most pedig még ki is ugrottam belőle… ez nem bátorság kérdése, hanem az, hogy mered e élvezni igazán az életet!

Alex

Amit nyújt az ugrás, soha nem fogom elfelejteni!

Nekem nagyon régi álmom volt már az ugrás, tavaly nyáron végre sikerült! „Szabsza” nagyon profin csinált mindent, egy pillanatra sem éreztem magam veszélyben.Az ugrás előtt minden információt megkaptam, mi mikor, és miért történik. Leírhatatlan az az érzés amit nyújt az ugrás, soha nem fogom elfelejteni. Kiváló videó is készült az ugrásról, ezért külön köszönet Balunak!Ha minden sikerül akkor találkozni fogunk az idén is! Ha valakit érdekel a videóm itt megnézheti.:

Tibor Pető

ezt egyszer az életben mindenkinek ki kellene próbálnia!:)

Nekem szintén régi álmom volt a tandemugrás és most teljesült is. Fantasztikus, lélegzetelállító, egyszerűen leírhatatlan élményben volt részem 🙂 Bevallom előtte nagyon izgultam, de mind a szabadesés alatt, mind az ereszkedés során maximális biztonságban éreztem magam. Az egyik legjobb nap volt az életemben és komolyan úgy gondolom, hogy ezt egyszer az életben mindenkinek ki kellene próbálnia!:)

Eszter Csáky

Még találkozunk… :)

Ez úton is szeretném megköszönni Zsoltinak ezt a felejthetetlen élményt! Régi álmom vált valóra ezzel az ugrással és csak azt sajnálom, hogy nem próbáltam ki előbb! =) Minden esetre megérte várni, felejthetetlen élmény volt (főleg, hogy videó is készült róla). Ajánlom mindenkinek, legalább egyszer ki kell próbálni! Profi csapat és mindenben segítenek, szó szerint megadják a kezdőlökést… =D Még egyszer köszönöm! Még találkozunk… =)

Péter Balya

Még1x köszönöm, isteni volt,

Régebben kértem már ezt a Jézuskától, csak eddig nem ért rá.
Az élmény olyasmi volt, amit elképzeltem. Az egyik legizgalmasabb 50 mp az életemben. A nyitás utáni levezető libegés sem volt rossz, de az eleje… az igen!
Sajnos a videón utólag látnom kellett, hogy az arcomnak kell egy kis botox-kezelés. Sőt. Egy vödörnyi botox kell.
Még1x köszönöm, isteni volt, bár a sört hiányoltam útközben. Legközelebb viszek azt is…

Nagy Béla

Hatalmas adrenalinbomba!

Ajándékba kaptam az ugrást és azt kell mondjam ennél különlegesebbet nem is kívánhattam volna.
Hatalmas adrenalinbomba!
Utána a vigyor odaragadt a képemre rendesen!
Nem is mondok mást, aki nem érezte még a szabadesést az nem élt igazán!

Márton Sturmann

Sziasztok!Rovid leszek de lènyegre toro!

Sziasztok!
Rovid leszek de lènyegre toro! 🙂
Az èrzèst amit ezek a sràcok nyujtanak neked azt tènyleg nem lehet szavakba foglalni!
Nincs semmi olyan foldi szerkezet ami ezt utànozni tudnà!
Egy szoval LEIRHATATLAN!
Koszonom mèg egyszer, mèg lehet talàlkozunk…. 😉

Roland Ollári

Nagyon izgultam az első percekben…

Életem legjobb szülinapját tölthettem nálatok (mert életem legjobb szülinapi ajándékát kaptam meg)!
Olyan élménnyel gazdagodtam ami máshoz nem hasonlítható.
30 perccel indulás előtt tudtam meg mi is az amiért mi a Siófok-Kiliti repteret felkerestük.
Nagyon izgultam az első percekben, de Nektek, kedves humorotokkal és támogatásotokkal sikerült ezt elhessegetni.
Köszönöm szépen Balázsnak a szép képeket és a vicces videót. Köszönöm szépen Zsoltnak is, hogy kiugrott velem együtt a gépből 🙂
Szaltóval indítottunk majd élveztem az arcomat átalakító szél erejét. Fantasztikus érzés zuhanni, csak arra emlékszem, hogy végig mosolyogtam az egészet.
Miután az ernyő is előkerült akkor már a gyönyörű Balatoni tájat is élvezhettem, ahogy Zsolt fogalmazott az „irodáját” J
Egy kis csavart is vittünk bele amikor is forogtunk az ernyővel. Nem szoktam sikítani, de itt kár lett volna kihagyni.
Föld felé közeledve hívta fel a figyelmemet arra, hogy egy üzenet vár lent. Az én drágám készítette el szülinapi meglepetésként életem „legszebb” üzenetét, emlékeztetve az idő múlására. De ez egy cseppet sem érdekelt. Azt hittem letargikusan, magamba fordulva élem meg azt a napot, de szerencsére nem így lett!
Fantasztikus élmény marad, amit soha nem felejtek el …. és remélem, hogy nem ez volt az utolsó ugrásom 😉

Adrienn Komódi

A szabadesés egyenesen lélegzetelállító!

Az ismerőseim csodálkoztak mikor felmerült bennem a tandemugrás gondolata, hiszen tériszonyom van. Gondoltam jó alkalom arra, hogy leküzdjem.
Zsoltiból olyan nyugodtság és profizmus áradt, eszembe sem jutott, hogy esetleg félnem kellene. Maximálisan megbíztam benne, és nem bántam meg. Mindenki ezt írja, de tényleg felejthetetlen élmény. A szabadesés egyenesen lélegzetelállító! Balu szuper videót készített.
Egy szikla peremére most sem merek kiállni, de bármikor újra ugranék!!!!! 🙂
Köszönöm Nektek!

Krisztina Gercsényi

Ezt nem lehet megunni!! Akarom! még!!!

Sziasztok! Köszönöm nektek ezt a felejthetetlen élményt. A legjobb szülinapi ajándék volt!! Most éreztem igazán, hogy élek. Ez az izgalom, a pörgés, a jó hangulat egyszerűen leírhatatlan!!! Egy felejthetetlen élmény volt! Remélem, hogy még lesz lehetőségem veletek ugrani, mert ezt nem lehet megunni!! Akarom! még!!! 🙂

Bán Zsófi

Fantasztikus élmény volt!

Köszönöm Nektek ezt a felejthetetlen élményt! A zuhanást, a repülést, a levegő simogatását az arcomon, a Balaton látványát. Na meg azt az eszméletlen higgadtságot, nyugodtságot, ami sugárzott Belőletek! Egy minimál alvásos, pörgős hét után különösen jól esett az a nyugalom és béke ami az ejtőernyősökből, a reptér dolgozóiból, egyszóval a légkörből áradt.
Fantasztikus élmény volt! És igazatok volt, valóban veszélyes: még, még, még, még, MÉG!!!! 🙂

Kulbert Zsófia

Mindenkinek csak ajánlani tudom őket és az érzést is!

Az előttem hozzászólók leírták a leírhatatlant. 😀 Felejthetetlen élmény volt. Zsolt és Balu nagyon jó fejek és profik. Köszönöm nektek! Mindenkinek csak ajánlani tudom őket és az érzést is!

János Tóth

Kár, hogy nem próbáltam ki hamarabb!

Régi vágyam, álmom vált valóra szombaton, kár, hogy nem próbáltam ki hamarabb! Egyszerűen nem lehet szavakkal leírni ezt az új érzést , amit átéltem pár perc alatt, és még most is a hatása alatt vagyok! Nem tudom semmihez hasonlítani, fantasztikus, felejthetetlen élményben volt részem, mindezt teljes biztonságban! Köszönöm Zsolt és Balázs, nagyon jól éreztem magam, akarok még sok-sok ilyen percet magamnak! Mindenkinek ajánlom, próbálja ki és ismerje meg ezt a leírhatatlan érzést!

Jarkó Zsuzsa

Köszönöm neked a felejthetetlen élményt!

Kimész egy repülőtérre, ahol egy vadidegen ember néhány négyzetméter rongyot néhány madzaggal valahogy összehajtva beletesz a hátizsákjába, majd egy zajos masinával felvisz 4000 méter magasra, ahol magához csatol és kiugrik veled a semmibe! Őrület! Keresztapám és jómagam nevében is köszönöm neked a felejthetetlen élményt, amiben részünk volt, és amit igazából félelem nélkül, teljes biztonságérzetben élhettük át. Nem tudom más tandempilóták hogy csinálják, de valószínű, hogy nem is fogom megtudni, mert ha fogunk még ugrani (márpedig szeretnénk), akkor azt biztosan veled tesszük! Még egyszer köszönöm az élményt, amit általad megélhettünk!

ldikó Oláh