Barion Pixel Tandemugrás kézi kamerás videó felvétel - Tandemugrás Hajdúszoboszló, Debrecen, Nyíregyháza, tandemugrás ajándékutalvány rendelés
skip to Main Content

Tandemugrás kézi kamerás videó felvétel

78.000 Ft

Kategória:

Leírás

Az egész eseményt a felszállástól a földet érésig GoPro kamerával rögzítjük, ami zuhanás közben is velünk van egy erre a célra kialakított speciális kesztyűben, a Tandem pilóta jobb kezén helyezkedik el. Ez a megoldás szinte mindegyik kamerás opció alapja, mert több előnye is van:

A kamera mindig velünk van az egész esemény alatt. A felszállás, a repülés, kiugrás, szabadesés közben, az ernyővel történő ereszkedés alatt és végig a leszállásig látszik az arcod, minden egyes mimikád ahogy megéled az ugrás különböző fázisait.
A kézi kamera legnagyobb előnye, hogy a Tandem ernyő nyílása után is tudjuk rögzíteni az ernyővel történő ereszkedés pillanatait, a nyílás utáni első szavaidat, már, ha meg bírsz szólalni, vagy a magasban eléd táruló csodás Panorámát! Ellentétben a külsőkamerás operatőrrel, aki fizikálisan nem tud a Tandempárossal ereszkedni, ezért csak a földet érést tudja megörökíteni!
A kézi kamerás változat lényegesen pénztárca barátabb, mivel csak a Tandem páros ugrik a külső kamerás nem, viszont az ugrásodról mégis készül egy videó-fotó anyag.