Barion Pixel Ajándékutalvány 2. - Tandemugrás Hajdúszoboszló, Debrecen, Nyíregyháza, tandemugrás ajándékutalvány rendelés
skip to Main Content
 • MM slash DD slash YYYY
  Az ugrás tervezett hétvégi időpontja időjárás és a szabad helyek függvényében az időpontok csak tájékoztató jellegűek további egyeztetést igényelnek.
 • Válaszd ki milyen extrákkal legyen a tandemugrás:
  - Tandemugrás média anyag nélkül: 64.000 Ft
  - Tandemugrás HD fotókkal: 69.000 Ft
  - Tandemugrás kézi kamerás videó felvétel: 74.000 Ft
  - Tandemugrás kézi kamerás videó felvétel + HD fotók: 75.000 Ft
  - Tandemugrás Szelfibotos Full HD videóval+Fotók: 79.000 Ft
  - Tandemugrás Külső kamera+Belső kamerás vidó+HD fotó - Full csomag: 95.000 Ft
  - Tandemugrás VIP csomag: 99.000 Ft
 • Részvételi feltételek

  SÚLYHATÁR:
  A felső súlyhatár 95 kg Átlagostól eltérő testalkat esetén a súly és a magasság aránya is számít. 95 kg felett: lehetőség van max. 105 kg-ig ugrani, de ennek +15.000 Ft extra költsége van.

  KORHATÁR:
  Az alsó korhatár betöltött 14 év és minimum 140 cm magasnak kell lenni. 18 éves kor alatt szükség van a szülő írásos hozzájárulásához és a szülő személyes jelenlétére. A felső korhatár 65 év, e felet szükséges a házi orvostól egy véleményezés

  EJTŐERNYŐS TANDEMUGRÁS EGÉSZSÉGÜGYI KIZÁRÓ OKAI:
  Az Ejtőernyős ugrásokat mindenki saját felelőségére hajtja végre, amennyiben olyan megelőző egészségügyi probléma áll fen (Szív,Gerinc, Vérnyomás egyéb panaszok) kérjük kérje ki kezelő orvosa véleményét! Hölgyek esetében a terhesség kizáró ok!

  EGYÉB FELTÉTELEK:
  Az ugrásokat mindenki saját akaratából és saját felelőségére hajtja végre ezt a helyszinen lévő nyilatkozatban kérjük aláírni. Ittas vagy bódult állapotban lévő, kábítószer hatása alatt álló személy nem vehet részt ejtőernyős tandemugráson.

  PayPal, Szép Kártyás vagy Banki átutalásos fizetés esetén
  a Tandemugrás ár nem tartalmazza az utalás Tranzakciós költségét 5% ezt mindenesetben kérjük az utalásnál figyelembe venni! Az átutalással teljesített megrendelések 14 nap után nincs visszatérítésre lehetőség, az utalvány más személyre átruházható.
 • Adatvédelmi tájékoztató >>